divendres, 18 d’octubre de 2013

SORTIDA A BARCELONAEl proper 22 d’octubre l’alumnat de 3er i 4t d’ESO, juntament amb els de 2n de batxillerat, realitzaran una sortida a la ciutat de Barcelona.

Pel matí, els de 3er d’ESO i 2n de batxillerat visitaran el Parlament de Catalunya on han de treballar “El nostre Estatut”. Aquest taller consta de dues parts: la primera és una activitat d’aproximació i coneixement de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya i els sistemes electorals i es fa una pràctica de la llei d’Hondt. En la segona part participa un diputat o diputada dels diversos grups parlamentaris a qui els alumnes li fan preguntes sobre la seva tasca parlamentària i temes d’interès general. També es visita el Saló de Sessions.

I els de 4t d’ESO visitaran el Museu d’hitòria de Catalunya, on participaran en un taller sobre l’itinerari urbà de la Barcelona de 1714, que consistirà en fer un recorregut pels llocs dels fets de 1714 i espais commemoratius de la Guerra de Successió. Així coneixeran de primera mà què va passar pels carres de Barcelona aquell 1714, tan important per a la història de Catalunya.

Per la tarda, visitaran tots plegats l’església de Santa Maria del Mar i la Sagrada Família

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada